Lunchbox met koelelement

Weergave:


Bezig met laden...
Mepal roze: lunchbox + gratis koelelement
Korting -27%
Mepal roze: lunchbox + gratis koelelement
€ 10,95 € 7,95
Prijs per stuk
Bekijk
Lunchbox met koelelement

Een lunchbox met koelelement is ideaal om mee te nemen naar school of werk! Maar ook onderweg, bij de picknick of tijdens het sporten is het superhandig. Geen koelkast of koelbox meer nodig, jij hebt altijd een lekkere verse, koele lunch! Bestel jouw lunchbox met koelelement online bij De Leukste Lunch.

 

Hoe werkt een lunchbox met koelelement?


Er zijn verschillende soorten lunchbox verkrijgbaar. Er zijn lunchboxen met een los koelelement dat je invriest in de vriezer. Andere lunchboxen of snackcups hebben een geïntegreerd koelelement in het deksel verwerkt, waarbij je het deksel geheel in de vriezer plaatst. Ook zijn er lunchbekers (voor yoghurt of salade) die je in hun geheel invriest.

Met een koelelement houd je je lunch zeker 6 uur koel en vers! Geen zorgen dus meer over vleeswaren, zuivel en andere ingrediënten die niet goed buiten de koelkast bewaard kunnen blijven. Maar ingrediënten die wel buiten de koelkast goed blijven zijn ook lekkerder als ze fris gehouden worden, zeker in de zomer.

Merken lunchbox met koelelement


Bij De Leukste Lunch kun je diverse lunchboxen met koelelement kopen, zoals deze merken:

Zoku bentobox met koelelement


 

De ZOKU bentoboxen zijn nieuw en hebben een koelelement in de bentobox. Deze wat handige bentobox met koelelement is geschikt voor het tien-uurtje, de pauzehap of de pauzelunch om je boterhammen, je fruit en rauwkost, stukjes kaas, worst of andere snack koel in te bewaren.

Carl Oscar N’Ice

De Carl Oscar N’Ice is een slimme lekvrije lunchbox met los koelelement in de deksel. De cooling gel houdt je lunch tot wel 7 uur koel! In de lunchtrommel zit een handig klein bakje dat je kan afsluiten met een deksel. Handig voor bijvoorbeeld fruit met veel sap of komkommers. Zo droogt het niet uit en blijft het lekvrij en extra vers.
 

Carl Oscar N’Ice kids

De Carl Oscar N’Ice is er ook voor kinderen. Ideaal voor de kinderopvang, peuterspeelzaal, school of een dagje uit of excursie. Met verschillende leuke prints erop. En met handige spork (combinatie van vork en lepel) in de deksel geklemd, dus je bestek heb je altijd bij je!
 

Kortom: een superhandige uitvinding, zeker in de zomer. Welke lunchbox met koelelement kies jij?


Laatst bekeken producten

Onze merken