Kiddies food kutter

Kiddies Food Kutter


De Kiddies Food Kutter is een veilig kindermes, al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar! De Kiddies Food Kutter heeft afgeronde tanden en geen scherpe randen, waardoor kinderen veilig kunnen meehelpen in de keuken. Hartstikke leuk en leerzaam! En als het tijd is om aan tafel te gaan, neem je het kindermes gewoon mee.


De Kiddies Food Kutter wordt geleverd in een set met de Safety Food Peeler – ook al zo’n handig product! Deze dunschiller heeft geen gevaarlijk snijblad waar je kind zich aan kan snijden. En daarmee is hij veilig voor ieder kind.

Het kindermes en de dunschiller zijn geschikt voor links- en rechtshandigen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en combinaties. Alle producten zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en mogen in de (niet te hete!) vaatwasser.
 

Snijden met de Kiddies Food Kutter

De Kiddies Food Kutter snijdt vanalles: van harde groenten tot vlees. En toch zonder enig gevaar! Hoe veilig het kindermes is, zie je goed in het filmpje.


 

Schillen en schaven met de Safety Food Peeler

De dunschiller is makkelijk te hanteren voor kinderen vanaf 3 jaar. Je hoeft er niet hard op te duwen – juist niet zelfs, als je kracht moet zetten heb je de schiller niet in de goede hoek staan. In dit filmpje zie je hoe de veilige dunschiller werkt.Meer dan een veilig kindermes
De Kiddies Food Kutter en de Safety Food Peeler zijn niet alleen veilig voor kinderen, ze zijn ook een uitkomst voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Deze producten geven mensen op een veilige manier de ruimte zelfstandig te snijden in de keuken en aan tafel.

 

Het merk Kiddies Food Kutter

Het Australische bedrijf Kiddies Food Kutter bestaat al sinds 2000. Oprichter Jackie is groot voorstander van gezond eten en leven. Ze wil kinderen van kleinsaf aan zo veel mogelijk betrekken bij het koken van goede maaltijden en ze aanmoedigen om zelf te snijden – zowel in de keuken als aan de eettafel. De Leukste Lunch verkoopt de Kiddies Food Kutter als enige in Nederland.


Laatst bekeken producten

Onze merken