Bentoboxen naar prijsklasse

Vaak denken mensen dat bentoboxen duur zijn. Dat hoeft niet zo te zijn. Bentoboxen zijn er in verschillende prijsklassen, voor iedere portemonnee. We zetten graag voor je op een rijtje welke voordelige bentoboxen De Leukste Lunch aanraadt. Dus hier ons overzicht: welke prijsklasse biedt welke bentoboxen?

Bentoboxen 0-10 euro

Lock & Lock

Lock & Lock heeft al handige bentoboxen onder de 10 euro. Deze bentoboxen zijn rechttoe rechtaan in hun uiterlijk en ideaal in hun innerlijk: met de uitneembare compartimenten kun je namelijk alle kanten op.

De voordelige bentoboxen van Lock & Lock zijn er in verschillende maten: een snackbox van 460 ml en lunchtrommels van 870 ml, 1 l en maar liefst 1,6 l! Prima voor volwassenen en kinderen dus, voor iedereen vind je een geschikte maat.

Het merk Lock&Lock staat bekend om de goede sluiting. Dit Amerikaanse bedrijf liep altijd tegen hetzelfde aan, namelijk de slechte sluiting van broodtrommels waardoor het niet vers blijft. Daarom hebben ze de Lock&Lock ontwikkeld met een sluiting zonder geknoei! De afdichtstrip van flexibel siliconen is hol van binnen, waardoor deze perfect sluit en alles heel lang vers blijft. Deze handige broodtrommels met vakken zijn vaatwasserbestendig en kunnen ook in de magnetron!

Bentoboxen 10-20 euro

Mepal

Mepal heeft tegenwoordig ook mooie bentoboxen. En in een mooie prijsklasse ook: onder de 20 euro heb je zelfs een complete set, met drinkbeker! Ook losse lunchboxen zijn verkrijgbaar tegen een redelijke prijs. Voor kinderen heb je verschillende leuke prints, voor volwassenen heb je deze voordelige bentoboxen in mooie zachte kleuren.

De bentoboxen van Mepal zijn heel handig omdat ze op verschillende manier te gebruiken zijn. Het bentobakje is namelijk los uit de trommel te halen. Je kunt er dus voor kiezen om de Mepal trommel de ene keer als vakkentrommel te gebruiken en de andere keer als grote broodtrommel. Handig toch?

De lunchboxen van Mepal hebben speciale clips die de trommel goed afsluiten, waardoor deze bentobox 100% lekvrij is. Ze mogen in de vaatwasser en in de magnetron.

SugarBooger

Ook de SugarBooger lunchboxen zitten in deze prijsklasse. Extra leuk aan deze bentoboxen zijn de leuke prints op de deksel en de frisse kleurtjes die gebruikt zijn. Zo zijn deze voordelige bentoboxen extra leuk voor kinderen. Ook is de sluiting makkelijk te gebruiken door kinderen.

De hippe, doorzichtige lunchtrommels van SugarBooger bestaan uit 3 vakken. Natuurlijk lekvrij, voor dikke vloeistoffen. Handig met deze trommels: ze mogen in de magnetron, in de vriezer en in het bovenste rek van de vaatwasser.

Blafre

Het Noorse merk Blafre maakt ook zulke mooie en handige bentoboxen. Wat dacht je van een bentobox in de vorm van een tractor? Of een uil? Fantastisch voor kinderen natuurlijk. Makkelijk te openen ook nog gelukkig. Met 2 handige vakken erin.

Ook heeft Blafre prachtige bentoboxen met 3 vakken in zachte pasteltinten. Met daarop in relief een superleuke afdruk van schattige dieren, bloemen, tractors. Niet alleen leuk voor kinderen, er zullen ook volwassenen gek op zijn!

Deze voordelige bentoboxen mogen gewoon in de vaatwasser.

Goodbyn

De kleurige bentoboxen van Goodbyn horen zeker ook bij de voordelige bentoboxen, met name de Goodbyn Bynto. In deze bentoboxen met 3 vakken kun je een lekkere gevarieerde lunch meenemen. Met de transparante deksel blijft alles goed dicht, lekvrij en van elkaar gescheiden. Leuk voor kinderen en volwassenen.

Bentoboxen 20-30 euro

Bentgo

Bentgo lunchboxen zijn makkelijk en prettig in het gebruik. Ze zijn lekdicht. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken, omdat het binnenste deel uitneembaar is en de lunchbox gewoon in de vaatwasser mag. De sluiting is kindvriendelijk en de lunchbox kan tegen een stootje door de rubberen rand aan de buitenkant. Ook heel prettig: hij is bpa-vrij, loodvrij, vinylvrij en pvc-vrij. De bentgo lunchbox is leverbaar in 5 verschillende varianten. Welke kies jij?

Yumbox

De Yumbox is een van de bekendste merken in de vakkentrommels. Ze zijn er in verschillende varianten, in diverse kleuren en met leuke print erin. De Yumbox Classic heeft 6 vakken, de Yumbox Tapas 4 of 5 vakken en de Yumbox Panino 4 vakken. De Yumbox tapas koop je met een 4 vakken tray of met een 5 vakken tray. In tegenstelling tot de Yumbox Panino en Classic, zijn deze trays wel verwisselbaar. Door een extra tray erbij te kopen, heb je dus keuze uit 4 of 5 vakken, ideaal!

Bentoboxen boven de 30 euro

Little Lunchbox

Het Australische merk Little Lunchbox is er niet alleen in geslaagd praktische vakkentrommels te maken, ze zijn ook echt heel leuk om te zien. De dessins zijn leuk voor jongens en meisjes. Met prints van flamingo’s, dino’s, watermeloenen, superhelden, ananas en eenhoorns zit er ongetwijfeld een mooie lunchbox voor ieder kind bij!

OmieBox

Een unieke bentobox, want in de OmieBox zit een thermosdeel! Je kunt dus ook soep of een warme lunch meenemen. En in de overige vakken kun je gerust iets koels meenemen. Je gescheiden lunch wordt in ieder afzonderlijk vak heerlijk vers en op temperatuur gehouden!

LoveMae

De Love Mae is de ideale en mooie lunchtrommel voor een gevarieerde lunch. Zo lief om te zien! De Love Mae is beschikbaar in vier designs: Forest Folk, On safari, Unicorn en Wandering vos. Met de lunchtassen van Love Mae die apart te bestellen zijn, houd je de lunch ook nog eens heerlijk koel en vers. En ook deze tassen zien er superlief uit, met bijvoorbeeld blauwe wolkjes of bloemetjes erop.

Al deze mooie en voordelige bentoboxen kun je online bestellen bij De Leukste Lunch!

Onze merken