Camelbak Eddy kids

Camelbak Eddy kids drinkfles 


Camelbak Eddy Kids is een stevige drinkfles speciaal voor kinderen. Hij is handig voor school, onderweg of op vakantie. Uiteraard lekvrij. De Camelbak Eddy Kids is beschikbaar in verschillende prints, zoals de zeemeermin, regenboog/glitter, voetbal, dinosaurus en haaien. Leuk voor jongens en meisjes dus! Een ideale drinkfles voor elk kind vanaf 3 jaar.

De drinktuit van de Camelbak Eddy Kids is makkelijk open te klappen met een druk op de knop. Door het rietje in de drinkfles drink je eruit. Dit rietje is ook te verwijderen. De drinktuit opent zich door er licht op te bijten tijdens het drinken. Dit zorgt ervoor dat het mondstuk zichzelf sluit wanneer je niet drinkt en voorkomt onnodig lekken. Na het drinken klap je de drinktuit naar achteren en is de fles dicht.

De Camelbak Eddy Kids drinkfles is gemaakt van Tritan. Tritan is BPA-vrij, loodvrij, ftalatenvrij en ook vrij van andere nare stoffen. Tritan heeft de eigenschap ijzersterk te zijn en kan tegen een stootje.

Afmetingen: L: 17.5 cm. x D: 7 cm
Inhoud: 400 ml
Materiaal: Tritan (drinkfles), polypropyleen (dop), siliconen (tuit)


Camelbak Eddy Kids schoonmaken


Alle onderdelen van de Camelbak Eddy Kids mogen in het bovenste rek van de vaatwasser of was ze op de hand af. Zet de waterfles met een dop open in de kast zodat hij goed droog wordt. En dan is de fles weer klaar voor een nieuw avontuur!
 

Tips om de Camelbak drinkfles uit elkaar te halen


De Camelbak Eddy Kids zit iets anders in elkaar dan de volwassen drinkfles. Zo is het tuitje extra goed bevestigd, zodat hij niet kan losraken in verband met stikgevaar. Om de drinkfles goed schoon te maken doe je het volgende:
- draai de dop los en maak het rietje los.
- klap de drinktuit omhoog, trek aan het lipje onder het deksel en maak het geheel los.
- was nu met een sopje af of plaats in het bovenste rek van de vaatwasser.
Om de drinkfles weer in elkaar te zetten doe je het volgende:
- draai het deksel om en duw de drinktuit door de opening. Zorg dat het lipje onderop in het midden is geplaatst.
- trek de drinktuit omhoog en vast. Als je twee streepjes aan de zijkant van de drinktuit ziet, heb je iets te ver getrokken!
- plaats het rietje in de drinktuit en draai het deksel op de drinkfles.
 

Reserveonderdelen voor de Camelbak Eddy Kids


Voor de Camelbak Eddy Kids zijn ook verschillende reserveonderdelen verkrijgbaar. Zo is er een reserveset bestaande uit twee mondstukken en twee rietjes. Of kies voor de reserveset van vier mondstukken. Zo kun je nog langer met je drinkfles vooruit!
 

Camelbak voor volwassenen


Wil je er zelf ook een? Kijk dan bij ons complete assortiment Camelbaks


Laatst bekeken producten

Onze merken