PRE-ORDER: GOBE snack spinner - snackbox geel

GOBE snack spinner GOBE snack spinner GOBE snack spinner GOBE snack spinner GOBE snack spinner GOBE snack spinner GOBE snack spinner
GOBE snack spinner GOBE snack spinner GOBE snack spinner GOBE snack spinner GOBE snack spinner GOBE snack spinner GOBE snack spinner
PRE-ORDER: GOBE snack spinner - snackbox geel
De unieke Snack Spinner van GoBe Kids maakt het tussendoortje van je kind tot een bijzonder moment met de buzzer en draaien maar!

Standaard levertijd

LET OP: DIT IS EEN PRE-ORDER LEVERTIJD OKTOBER

€ 29,95
Prijs per stuk
Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

GOBE snack spinner 


De unieke Snack Spinner van GoBe Kids maakt het tussendoortje van je kind tot een bijzonder moment. Vanaf de buitenkant kan je door de transparante deksel zien wat er in de GOBE snack spinner zit. Druk op de GOBE buzzer en je kind kan bepalen wat hij als eerste wil snacken.

Met de buzzer kan je kind hoppen tussen alle vakjes. Bij elke druk op de drukknop draait de binnenplaat een vak verder. Maak het deurtje open en snacken maar. Sluit het deurtje weer als je klaar bent en het kan zo mee in de tas, zonder lekken of morsen! Super simpel en snel te leren.

De GoBe Snack Spinner heeft 5 vakken van dezelfde grootte. Je kan die vullen met fruit, snackgroenten, nootjes en andere lekkere hapjes. De GOBE snack spinner zorgt niet alleen voor veel eetplezier, je kunt ook een gezonde en gevarieerde snack samenstellen in slechts één snackbox.

 

Kenmerken GOBE snack spinner

  • Diameter: ca. 17cm, Hoogte: ca. 4cm

  • Gewicht: ca. 220g

  • Materiaal: PP, POM, PTFE 

GOBE snack spinner schoonmaken

Voor een grondige reiniging kan je de GOBE snack spinner met één klik demonteren tot de afzonderlijke onderdelen. De snack spinner bestaat uit een transparante deksel, een buiten deksel aan de onderkant en een binnen deel met de vakken. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Onze merken