B.box

B.box kopen en bestellen bij de leukste lunch

Nieuw in de webshop is het Australische merk B.box. We zijn een van de eersten in Nederland die dit fijne merk uit Australie verkopen.


b.box is een van de snelst groeiende en succesvolste succesvolle Australische bedrijven in de sector van lunch- en foodproducten voor peuters, kleuters en kinderen in de basisschool leeftijd. In de webshop voeren we de bentoboxen, drinkflessen en de thermosflessen en foodjars van B.box.

De oprichters Dannielle en Monique zijn b.box begonnen om lunchproducten te ontwikkelen met slimme ideeën die praktisch en funky zijn. Hun missie is het creëren van kwaliteitsproducten waar ouders op kunnen vertrouwen; producten die fijn zijn om te gebruiken voor kinderen.

Wat b.box uniek maakt, is de aandacht die ze geven aan design, functionaliteit en esthetiek. Ze benaderen productontwerp op een andere manier, rekeninghoudens met de wens van kind en de ouders in het ontwerpproces. Het is wat hun meest creatieve ideeën en beste productinnovaties oproept en hen in staat blijft stellen om producten te creëren die een gat in de markt opvullen en iets echt unieks leveren. 


In de webshop hebben we de unieke bentoboxen van B.box. Deze bentobox is voor de complete lunch. Zo kunnen er hele appels of bananen in, voldoende boterhammen, gezonde extra snacks, yoghurt in de sfluitbare compartimenten. Het is een handige koffer die je makkelijk mee kan nemen en open kan doen als je eigen lunchbuffet. Voor kinderen meteen overzichtelijk.

Naast de bentoboxen hebben we ook de fijne antilek drinkbekers, de themosbekers, food jars en de sporttuit drinkflessen.


Laatst bekeken producten

Onze merken