Bentgo kids lunchbox

Bentgo kids lunchbox


De bentgo kids lunchbox is een nieuwe bento-stijl lunchtrommel speciaal ontworpen voor kinderen. Handig om mee te nemen naar school, naar de opvang of onderweg. Wat de Bentgo kids bentobox zo leuk maakt, zijn de eindeloze combinaties van gezonde voedingsmiddelen die je kunt inpakken in de vijf handige vakken.Bentgo kids, Bentgo bentobox-alles-in-1 en de Bentgo salad to go zijn ideale bento boxen voor het mee nemen van een gevarieerde en gezonde lunch. Handig voor mee naar school, naar de opvang of onderweg. De Bentgo kids is een handige bento box met meerdere vakken voor eindeloze combinaties. De Bentgo salad on the go is een fijne lunchbox voor het mee nemen van een heerlijke salade en je favoriete snacks.

Bentgo kids bentobox

Bentgo kids lunchbox heeft een uitneembaar compartiment tray. En deze kun je mixen en matchen met de andere twee kleuren voor leuke combinaties!

Het grootste compartiment heeft de perfecte maat voor een boterham of salade. De drie middelste vakken zijn ideaal voor fruit, groenten en andere favoriete snacks. Het kleinste vak is precies goed voor dipsauzen. 

  • Lekdicht. Alle vakjes worden afgesloten met een rubberen rand, zodat het eten niet uit de lunchtrommel kan, en ook niet van het ene vakje naar de andere.
  • Ideaal formaat voor kinderen. In de vijf verschillende vakjes kun je mooie porties kwijt.
  • Het binnenste gedeelte is uitneembaar. Dit is handig als bord om uit te eten, maar ook wanneer je de lunchtrommel af wil wassen.
  • Kindvriendelijke sluiting. Deze kan makkelijk open én dicht, zonder te veel kracht. Dus ook geschikt voor kleine handjes.
  • Rubberen randen aan de buitenkant: deze lunchtrommel kan tegen een stootje.
  • BPA-vrij, Lood-vrij, vinyl-vrij en PVC-vrij
  • Het binnenste, uitneembare gedeelte is geschikt voor zowel de vaatwasser als de magnetron. De buitenzijde kan met de hand af worden gewassen om er voor te zorgen dat deze lekdicht blijft.
  • Afmetingen: 21,5 cm x 16,5 cm x 5 cm


Laatst bekeken producten

Onze merken