Bento recepten

Bento recepten

In dit e-book vind je mijn 20 simpele en handige tips voor leuke, gezonde en gevarieerde lunchtrommels en tien-uurtjes. Inclusief mijn handige gezonde snacks-lijst. Ik hoop dat dit e-book hetzelfde doet voor jou als voor mij, dat het vullen van de
lunchtrommels geen stress meer oplevert, je kind je met liefde gemaakte lunch op eet en de lunchtrommels met een grote glimlach weer leeg terug komen!


Klik op de cover & Download het e-book.

E-book gezonde Donuts&Wafels

Donuts en wafels: mmmm… Daar zijn kinderen gek op! En veel volwassenen ook trouwens. Maar zo jammer: ze zijn vaak zo ongezond! Daarom heb ik meegedacht over gezonde donuts en wafels! Je kunt ze vaker eten en ze zijn prima om mee te geven in de broodtrommel! Onlangs hebben we de Donut & Wafel Bak Challenge gehouden. De recepten uit de challenge vind je in dit e-book!


Heksenvinger koekjes

Wat zien de heksenvingers er griezelig echt uit he? Durf jij er eentje te proeven? Het recept van de heksenvinger koekjes met speltbloem vind je in dit handige werkblad.
Pompoensoep recepten

Heerlijk e-book met recepten voor pompoensoep met maar liefst 7 varianten. Ook vind je een leuke how-to hoe je een spinnenweb maakt met yoghurt. Leuk voor Halloween!


Snackrepen recepten


Repen voor in de lunchtrommel & als 10-uurtje. Klik op de cover & Download het e-book.


Gezonde bento bakrecepten

De recepten zijn natuurlijk superleuk om samen met je kinderen te bakken. De recepten zijn niet al te ingewikkeld. Ook samen boodschappen doen zorgt voor veel voorpret. Alles is te halen bij de grotere supermarkten.

Gezonde en gevarieerde bakrecepten voor in de lunchtrommel. Klik op de cover & Download het e-book.Gezonde pannenkoek recepten

Zijn de kinderen bij jou thuis ook zo dol op pannenkoeken? Vakanties, feestjes, gewone doordeweekse dagen: pannenkoeken zijn altijd welkom. Liefst eten ze ze iedere dag, lijkt het! Maar dat gaat natuurlijk niet, want daar zijn ze helaas niet gezond genoeg voor, met al dat zoete beleg. Gelukkig kun je pannenkoeken ook op gezondere manieren maken. Zodat je ze toch weer wat vaker kunt eten en zelfs in de lunchtrommel mee kunt geven! Jij blij, zij blij – toch?

6 x Gezonde pannenkoeken voor in de lunchtrommel. Klik op de cover & Download het e-book.

Gezonde ijsjes recepten

In dit e-book vind je leuke recepten en suggesties voor mooie, leuke, lekkere en gezonde ijsjes, zodat je meteen aan de slag kunt. Maar laat je fantasie vooral ook de vrije loop, want je kunt allerlei varianten maken met ijsmallen. Dus aan de slag en tover het favoriete ijsje van je kids tevoorschijn in een gezonde, homemade versie! De ijsjes zijn gelukkig heel eenvoudig te maken met de ZOKU ijsmallen, die we in verschillende varianten in de webshop van De Leukste Lunch hebben staan.

Gezonde ijsjes recepten voor heerlijk en lekkere recepten om zelf ijsjes te maken. Klik op de cover & Download het e-book.

Printables

Handige lijst met ideeën voor vullingen voor wraps.
Laatst bekeken producten

Onze merken