Blafre

Blafre

Blafre is een prachtig Noors retromerk van verschillende lunch- en kinderartikelen. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij dit merk. Een perfect merk voor de webshop van De Leukste Lunch dus!

De producten van Blafre worden ontworpen door Ingrid Eroy Fagervik. Samen met haar partner Remi runt zij dit familiebedrijf.

Blafre lunchtrommels met vakken


Bij De Leukste Lunch kun je de Blafre broodtrommels met vakken kopen. Leuk voor kinderen en volwassenen en ideaal om een gevarieerde lunch mee te nemen naar school, werk of sport.
Met een vrolijke lunchtrommel met vakken maak je eenvoudig een lunch die er aantrekkelijk uitziet. Bovendien is het fijn dat je een gevarieerde en gezonde lunch kunt meegeven. Voor kinderen is het iedere keer een feest om de trommel open te maken: wat zou er nu weer in zitten?

De vakverdeling is heel handig: 1 groot vak voor brood, wraps of salade; 2 kleine vakjes voor fruit, groente, yoghurt of een dipje.
De lunchtrommels van Blafre zijn supermooi om te zien. De trommels zijn gemaakt in 2 kleuren, met op het deksel een uitgedrukte print erin. Bijvoorbeeld van bloemen of dieren. Die vindt iedereen wel mooi! Het deksel is bovendien goed te openen door kleine kinderhandjes. En superfijn: de trommel mag in de vaatwasser!

Materiaal van Blafre lunchtrommels


De trommels van Blafre zijn:
- voedselveilig
- duurzaam
- recyclebaar
- vrij van BPA en ftalaten
- geschikt voor de vaatwasser
- niet geschikt voor de magnetron

Afmetingen van Blafre lunchtrommels


De afmetingen zijn: 18,8 x 13,2 x 7,3 cm.

Blafre online bestellen


De Blafre broodtrommels met 3 vakken kun je online kopen bij De Leukste Lunch. Behalve de lunchtrommels van Blafre kun je nog veel meer leuke lunchproducten kopen bij De Leukste Lunch: diverse bentoboxen, bentoprikkers, uitstekers, lekvrije bekers, drinkpakjes en nog veel meer. Neem even een kijkje in de shop!Laatst bekeken producten

Onze merken