Blafre

Blafre lunchtrommel


De Blafre lunchtrommel is een schattige en praktische trommel met 3 vakken. Leuk voor kinderen en volwassenen en ideaal om een gevarieerde lunch mee te nemen naar school, werk of sport! Leverbaar in verschillende kleuren en prints.

 Blafre lunchtrommels met 3 vakken


Bij De Leukste Lunch kun je de Blafre broodtrommels met 3 vakken kopen. De vakverdeling is heel handig: 1 groot vak voor brood, wraps of salade; 2 kleine vakjes voor fruit, groente, yoghurt of een dipje.

Met een vrolijke lunchtrommel met vakken maak je eenvoudig een lunch die er aantrekkelijk uitziet. Bovendien is het fijn dat je een gevarieerde en gezonde lunch kunt meegeven. Voor kinderen is het iedere keer een feest om de trommel open te maken: wat zou er nu weer in zitten?

De lunchtrommels van Blafre zijn supermooi om te zien. De trommels zijn gemaakt in 2 kleuren, met op het deksel een uitgedrukte print erin. Bijvoorbeeld van dieren of bloemen. Die vindt iedereen wel mooi! Het deksel is bovendien goed te openen door kleine kinderhandjes. En superfijn: de trommel mag in de vaatwasser.
 

Specificaties Blafre lunchtrommels


De lunchtrommels van Blafre zijn:
- voedselveilig
- duurzaam
- recyclebaar
- vrij van BPA en ftalaten
- geschikt voor de vaatwasser
- niet geschikt voor de magnetron
De afmetingen zijn: 18,8 x 13,2 x 7,3 cm.
 

Blafre: het merk


Blafre is een prachtig Noors retromerk van verschillende lunch- en kinderartikelen. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij dit merk. Een perfect merk voor de webshop van De Leukste Lunch dus!

De producten van Blafre worden ontworpen door Ingrid Eroy Fagervik. Samen met haar partner Remi runt zij dit familiebedrijf.


Laatst bekeken producten

Onze merken