Roarr een echte dino thema bentolunch

Roarr een echte dino thema bentolunch

Dino's zijn altijd populair bij kinderen, bij jongens en meisjes. Dinosarussen hebben iets magisch. Ze leven niet meer en we hebben ze nooit in levende lijve gezien, maar ze hebben wel geleefd. Ze zijn indrukwekkend, zien er gevaarlijk en eng uit en hebben ondanks dat een grote aantrekkingskracht. Een dino bentolunch voor je dinofan is dan ook een feestje in de lunchtrommel. 


 


Dino bento lunch

De dino boterhammen maak je met de dinosaurus boterham uitsteker. Boterham uitstekers zijn makkelijk in gebruik. Je hebt ze met een comfort grip of ze passen precies op de boterham zoals die van het merk Lunch punchDe boterham uitstekers kan je op twee manieren gebruiken:

1. Je steekt eerst een droge boterham uit en dan nog 1. Zo heb je de twee helften. Vervolgens beleg je deze. Wil je er een plakje kaas of vleeswaren op? Dan steek je die ook uit met de uitsteker.
2. Je belegt eerst je boterham met wat je wil. Dan doe je er een tweede boterham bovenop. Vervolgens steek je de vorm uit met de boterham uitsteker.

Een echt dino ei maken

Dit ei is zo leuk om mee te geven in de lunchtrommel! En heel simpel om te maken:

1. Je kookt een ei en breekt de schil door er zachtjes op te duwen aan alle kanten, zodat je barstjes krijgt.
2. Dan stop je het ei in een boterhamzakje en druppel je er voedingskleurstof over, niet te veel.
3. Zorg dat het ei helemaal onder de kleurstof zit.
4. Laat de kleurstof ongeveer een halfuurtje intrekken.
5. Daarna spoel je het ei af met water en laat er natuurazijn overheen lopen, zodat de kleur fixeert.
5. Dan kun je het ei afpellen en krijg je dit dino effect.Om het dino ei helemaal af te maken heb ik zoute stokjes gebruikt als nestje voor het ei. Nog wat paarse wortels. En natuurlijk wat dinoprikkers om het helemaal af te maken.

    19-09-2020 18:55     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Onze merken