Goodbyn

Goodbyn is een van oorsprong Amerikaans merk dat in 25 landen verkocht wordt. Goodbyn heeft ideale lunchboxen, bentoboxen en drinkflessen in allerlei vrolijke kleurtjes. Geschikt voor kinderen en volwassenen, vaatwasserbestendig, BPA- en PA-vrij en 100% recyclebaar. De producten van Goodbyn zijn duurzaam in het gebruik en worden bovendien duurzaam geproduceerd.

De Leukste Lunch heeft de Goodbyn Hero, Goodbyn Bynto en Goodbyn small meal in het assortiment voor de bentoboxen, en de Goodbyn drinkfles voor erbij.

Goodbyn Hero
De Goodbyn Hero heeft meerdere vakken: 1 groot vak en 2 kleine vakken. Bij de Goodbyn zitten ook 2 losse bakjes met deksels, die je in de broodtrommel kunt gebruiken maar ook los kunt meenemen.
Het grootste vak is perfect voor boterhammen, sandwiches of fruit. De 2 kleinere vakken zijn geschikt voor rauwkost, gepeld fruit, (pasta)salade of ontbijtgranen bijvoorbeeld. Vloeibare of kleine losse ingrediënten neem je mee in de 2 losse bakjes met deksel.

Goodbyn Bynto
De Goodbyn Bynto lunchtrommel is handig voor het meenemen van een gevarieerde lunch met 3 gelijkere hoeveelheden. Deze broodtrommel heeft namelijk 2 grotere vakken en 1 iets kleinere. Met de transparante deksel blijft alles goed dicht, lekvrij en van elkaar gescheiden.

Goodbyn small meal
De Goodbyn small meal heeft twee vakken, voor een kleinere lunch of een tussendoortje. Je boterhammen passen er in vieren gesneden in, maar ook fruit of snacks en een drinkpakje. Het formaat is handig voor in kleine rugzakken, voor onderweg of een dagje uit. Makkelijk te stapelen en op te bergen als je er meerdere aanschaft.

Goodbyn drinkfles
Zoek je een mooie fles voor erbij, ga dan voor de Goodbyn drinkfles. Verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. De flesjes zijn lekvrij, BPA-vrij en er kan 237 ml drinken in. Superhandig: deze antilekbekers passen perfect in de Bynto lunchtrommel!

Wil je meer weten over de bentoboxen van Goodbyn? Kijk bij Goodbyn FAQ’s!Laatst bekeken producten

Onze merken