Ontbijtplankjes

Onze hippe broodplankjes zorgen voor een vrolijk ontbijt voor kinderen! Op de houten plankjes passen met gemak 2 boterhammen. Ook zijn ze leuk om als hapjesplankje te gebruiken, voor na school of lekker in het weekend.


De broodplankjes zijn speciaal voor De Leukste Lunch geproduceerd en zijn leverbaar in verschillende leuke prints voor kinderen. Je kunt ook nog een naam erin laten graveren! Welk plankje kies jij?


Broodplankjes met print

Onze broodplankjes zijn gemaakt van massief essenhout. Met een speciale manier van branden kunnen wij de leukste prints voor kinderen leveren! Zo kun je plankjes met prints van dino’s, unicorns, zeemeerminnen, paarden, auto’s en nog veel meer kopen. Genoeg keuze voor jongens en meisjes!

Broodplank graveren met naam


Nog unieker: je kunt je broodplankje met je eigen naam erop bestellen! Kies jouw favoriete print en laat ons weten welke naam je eronder wilt. Wij branden de naam erin zodat je een gepersonaliseerd broodplankje hebt. Leuk om cadeau te geven!

Houten plankjes voor een beter milieu


Voor kinderen wordt vaak kunststof servies aangeschaft, want ‘dat ziet er zo leuk uit’. Dat is nu gelukkig niet meer nodig, met onze leuke plankjes. De broodplankjes zijn gemaakt van verantwoord hout en zijn beter voor het milieu. Ook zijn ze zeer duurzaam, als je ze op de juiste manier schoon houdt.

De broodplankjes schoonhouden


De broodplankjes blijven het mooist als je ze af en toe inwrijft met olie voor snijplanken. Dit beschermt het hout tegen vocht, intrekken van kleuren en vlekken. Om barsten en kromtrekken te voorkomen, raden we aan de plankjes enkel af te nemen met een beetje water of schoon te vegen met een afwasborstel. Laat niet te lang in het water liggen en kunnen niet in de vaatwasser.

Onze planken zijn gemaakt van een natuurproduct. De houtnerf loopt daarom bij ieder product anders. Eenmaal gepersonaliseerde plankjes kunnen helaas niet retourgezonden.


Laatst bekeken producten

Onze merken