Kerstpakketten voor een gezonde lunch

Kerstpakketten voor een gezonde lunch

Kerstpakketten zijn vaak weer die ouderwetse dozen vol toastjes, wijn en pasteitjes. Ben jij fan van een gezonde lunch en wil je eens een origineel kerstpakket geven? Bij De Leukste Lunch bieden we 4 superleuke pakketten aan: kerstpakket yoghurt to go, kerstpakket soep, kerstpakket wraps en kerstpakket salade. Alle vier leuke en complete pakketten om te geven!Kerstpakket yoghurt to go
Ideaal kerstpakket voor wie altijd te weinig tijd heeft voor het ontbijt! Want dan is het superhandig als je je yoghurt met cruesli of vers fruit in de trein kunt opeten, of even in de pauze op school. Gezond en lekker. Dit kerstpakket bevat behalve een handige yoghurtbeker ook granola en een heerlijke en gezonde superfoodmix.
Kerstpakket soep
Gek op soep? Lekker iets warms en gezonds mee voor de lunch of na het sporten? Dan is dit kerstpakket met een lekvrije food jar perfect. Je houdt je soep (of een andere warme maaltijd) uren warm. Dit kerstpakket bevat een handige food jar, een bestekset, een zadenmix, een heerlijk recept en Cup a soup voor de makkelijke dagen.
Kerstpakket wraps
Een kerstpakket om een lekkere en gezonde lunch mee te nemen is echt een keer iets anders. Dit originele kerstpakket bevat een handige lunchbox met twee vakken, waar je bijvoorbeeld wraps in kunt meenemen, nootjes, groenten, dips – genoeg ruimte voor variatie. Met een gezonde zadenmix en een heerlijk recept!


Kerstpakket salade
Dit gezonde kerstpakket bevat een handige saladebox met vakken en apart afsluitbaar vak voor je dip of dressing. Met een zadenmix en een heerlijk recept. Natuurlijk in een feestelijke verpakking!

We hebben al Kerstpakketten vanaf 12,95! Voor meer informatie neem contact met ons op en we helpen je graag: De leukste lunchLaatst bekeken producten

Onze merken