Mepal

Mepal lunchbox midiDeze bento lunchbox heeft een inhoud van 0,9 liter. Hij is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, dus voor ieder wat wils. Je kunt kiezen hoe je de mepal lunchbox midi gebruikt, met inzetbare bakjes. Je hebt een apart doosje met deksel, een bakje met twee vakken en een los snackvorkje als aanvullende mogelijkheden. Een ideale lunchbox voor school, werk of een dagje weg!


Mepal lunchbox largeDe Mepal lunchbox large heeft een inhoud van maar liefst 1,5 liter. Je kunt net als bij de lunchbox midi kiezen hoe je hem inricht, met als verschil dat zowel de inzetbak als de grote lunchbox een stuk groter zijn. Daardoor blijft er ook als je alle inzetbakjes gebruikt, nog steeds een extra vak in de basisbox over. Perfect voor een gevarieerde lunch voor grotere kinderen of volwassenen.

Mepal Campus lunchsetDe Campus lunchset van Mepal bestaat uit een pop-up drinkfles en een lunchbox midi met bentobakje en vorkje. Ideale set voor kinderen, vooral door de leuke prints als flamingo, graffiti, unicorn, cars of tijger.


De lunchbox heeft een los inzetbakje waarmee je een bentobox maakt van je Mepal lunchbox – superhandig! Zo kun je kiezen of je je lunchbox gebruikt met 1 groot vak (voor wel 4 boterhammen!), of als bentobox met 1 groter vak en 2 kleinere. Ook krijg je een klein vorkje erbij.

Daarnaast hoort bij de Campus lunchset een handige pop-up fles. Hij is makkelijk in gebruik: druk en drink, dat is het principe. De fles is lekvrij en ook makkelijk door kleine kinderhandjes te gebruiken.

Overige Mepal bento producten


Behalve bento lunchboxen heeft De Leukste Lunch ook de yoghurtbekers en saladeboxen van Mepal in het assortiment opgenomen.
De saladebox bestaat uit een box met een elastiek eromheen. In het deksel van de box kun je gescheiden de droge, knapperige ingrediënten meenemen, in de box de sla en in een afgesloten bakje de dressing.
De yoghurtbekers bestaan uit een beker voor de yoghurt of kwark en een afsluitbaar compartiment voor fruit, muesli, noten, etc.


Mepal heeft echt vanalles voor je bentolunch, voor kinderen en volwassenen. Ideaal, zo kun je echt alle kanten uit met je lunch en tussendoortjes!


Weergave:
 


Bezig met laden...
Mepal roze: lunchbox + gratis koelelement
Korting -27%
Mepal roze: lunchbox + gratis koelelement
€ 10,95 € 7,95
Prijs per stuk
Bekijk

Laatst bekeken producten

Onze merken