Mepal bento lunchbox

De Mepal bento lunchbox is handig voor kinderen en volwassenen: je kiest het formaat dat bij je past. Neem je je boterhammen mee met wat los fruit ernaast, heb je liever een pastasalade met een bakje yoghurt voor toe of een groene salade met apart wat dressing en losse ingrediënten voor eroverheen? Alles kan met een Mepal bento lunchbox. Kies de handigste uitvoering voor jou: de Mepal Campus, midi of large.


In de Mepal Bentoboxen kun je meer kwijt dan gewoon je boterhammen. In de vakkentrommels voor kinderen en volwassenen kun je brood of verschillende hapjes meenemen naar je werk of naar school. Ideaal voor een gezonde en gevarieerde lunch. Behalve leuke lunchtrommels zijn er ook yoghurtbekers en saladeboxen verkrijgbaar. Zo kan iedereen zijn/haar favoriete lunch of tussendoortje makkelijk meenemen!

Mepal Campus Lunchbox met print


De Mepal Campus Lunchbox verkopen wij in een complete set met een drinkfles. Heel handig voor school, tijdens een dagje uit of bij het sporten. De lunchset bestaat uit een pop-up drinkfles en een lunchbox midi met bentobakje en vorkje.

De pop-up fles is makkelijk in gebruik: druk en drink, dat is het principe. De fles is lekvrij en ook makkelijk door kleine kinderhandjes te gebruiken. De lunchbox biedt ruimte aan maximaal 4 boterhammen. Het inzetbakje kun je naar keuze gebruiken en vullen met fruit, groente, noten – of wat je wilt.

De Mepal Campus Lunchbox heeft allerlei leuke prints voor kinderen.

Mepal Bentobox midi en largeDe Mepal Bentobox in midi en large bevat verschillende vakken, waarvan 1 met een deksel. Een handig vorkje hoort erbij. Deze lunchboxen zijn ideaal om een gevarieerde lunch met bijvoorbeeld wat pasta of couscous en enkele bijgerechten in mee te nemen. Brood kan ook, want de vakjes zijn uitneembaar en je kunt de box dus indelen hoe je wilt.

Deze Mepal lunchboxen mogen ook in de magnetron, dus je kunt je gevarieerde maaltijd er ook in opwarmen!

Overige Mepal-lunchproductenBehalve deze lunchtrommels heeft De Leukste Lunch ook de yoghurtbekers en saladeboxen van Mepal in het assortiment opgenomen.

De saladebox bestaat uit een box met een elastiek eromheen. In het deksel van de box kun je gescheiden de droge, knapperige ingrediënten meenemen, in de box de sla en in een afgesloten bakje de dressing.

De yoghurtbekers bestaan uit een beker voor de yoghurt of kwark en een afsluitbaar compartiment voor fruit, muesli, noten, etc.


Kortom: zo is er een geschikte Mepal Bentobox te vinden voor iedereen!


Laatst bekeken producten

Onze merken