Top

Over mij

In Japan en Amerika is bento al langer een hype. Kinderen worden daar verrast tussen de middag met een leuke, gezonde en gevarieerde lunch. En reken maar dat de lunchtrommels weer leeg naar huis gaan! Zal Nederland ook verslingerd raken aan bento?Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn website en webshop andere moeders te inspireren!

Benieuwd naar wie ik ben? Lees dan de 10 dingen die je nog niet wist van mij!

Ik ben ongelooflijk trots op:
  • mijn kinderen die de wereld om zich heen ontdekken, steeds een stapje zelfstandiger worden en nog heerlijk onbevangen zijn en verwonderd kunnen zijn over de kleinste dingen.
  • mijn man met zelf een drukke baan, die zich staande weet te houden in een gezin met 2 energieke kinderen en een vrouw die 'zo nodig' voor zichzelf wil beginnen en daardoor best veel huishoudelijke taken op zich heeft genomen (en dat gelukkig met liefde doet).
  • en ook een beetje op mijzelf, op mijn webshop de leukste lunch, op enthousiaste reacties als klanten de bestellingen binnen hebben, op reacties van mensen op mijn facebookpagina omdat ze het zo leuk vinden om te lezen, om geïnspireerd te worden, om net zo enthousiast te zijn als ik over het maken van gezonde en leuke lunches.

3 dingen die je niet van mij weet:

  • dat ik graag creatief bezig ben, elke keer aan een nieuwe hobby begin en dan alles in huis haal. Zo zijn mozaïeken, zeepjes maken, haken en snailmailen al de revue gepasseerd.
  • dat ik echt colaverslaafd ben en elk seizoen wel weer probeer om dat te minderen maar tot nu toe nog niet is geslaagd.
  • dat ik een mega ochtend humeur heb en dus totaal geen ochtendmens ben. Inmiddels weten de buren dat ook en staan ze niet meer raar te kijken als ik s'ochtends nors naar buiten kom en er net een hallo af kan. Ik ontdooi pas rond 10.00.

3 dingen die je niet van mijn bedrijf zou verwachten:

  • dat ik sta voor duurzaamheid en het recyclen van verpakkingsmaterialen. Dat de wijksupermarkt mijn leverancier is van de verzenddozen en voor mij achteruit legt. Dat het opvulmateriaal bestaat uit oude kranten die ook de buren en familie voor mijn bewaren. Zo hoop ik een steentje bij te dragen aan recycling.
  • dat ik fan ben van producten die zijn ontwikkeld door moeders of vaders met een eigen idee, een oplossing voor een probleem en dat tot een eigen product hebben ontwikkeld zoals de Funbites, Drink in the box, knijpzakjes etc.
  • dat ik graag bijdraag aan het reduceren van het plastic en verpakkingsmaterialen van voedsel door het aanbieden van de lunchtrommels, alternatieven voor boterhamzakjes en drinkpakjes.
Tot slot 1 geheimpje:
  • dat ik niet (goed) kan koken. Mijn man is de beste kok in huis en maakt de heerlijkste gerechten. Ik ben meer van het afwassen en opruimen.
Groeten,
Marije en Bente Woertman