Top

Goodbyn

Goodbyn heeft ideale lunchboxen en bentoboxen in verschillende maten. Met de vrolijke kleurtjes zijn de lunchboxen geschikt voor kinderen en volwassenen.

Alle bentoboxen van Goodbyn zijn vaatwasserbestendig, BPA- en PA-vrij en 100% recyclebaar.
De Leukste Lunch heeft de Goodbyn Hero, Goodbyn Bynto en Goodbyn small meal in het assortiment voor de bentoboxen. En zoek je een mooie fles voor erbij, ga dan voor de Goodbyn drinkfles.

Goodbyn Hero


De Goodbyn Hero heeft meerdere vakken, 1 groot vak en 2 kleine vakken. Bij de Goodbyn zitten ook 2 losse bakjes met deksels, die je in de broodtrommel kunt gebruiken maar ook los kunt meenemen.
Het grootste vak is ideaal voor boterhammen, sandwiches of fruit. Er past zelfs een banaan in! Dan zijn er nog 2 kleinere vakken, geschikt voor rauwkost, gepeld fruit, (pasta)salade of ontbijtgranen bijvoorbeeld. Neem je vloeibare of kleine losse ingrediënten mee, dan zijn de 2 losse bakjes met deksel ideaal.

Goodbyn Bynto


De Goodbyn Bynto lunchtrommel is ideaal voor het meenemen van een gevarieerde lunch met 3 gelijkere hoeveelheden. Deze broodtrommel heeft namelijk 2 grotere vakken en 1 iets kleinere. Met de transparante deksel blijft alles goed dicht, lekvrij en van elkaar gescheiden.

Goodbyn small meal


De Goodbyn small meal is een lunchbox met twee vakken. Ideaal voor een kleinere lunch of een tussendoortje. Je boterhammen passen er in vieren gesneden in, maar ook fruit of snacks en een drinkpakje. De lunchbox sluit je af met een transparante deksel. Deze bentobox heeft een handig formaat voor in kleine rugzakken en is natuurlijk ook handig voor onderweg of een dagje uit. Makkelijk te stapelen en op te bergen als je er meerdere aanschaft.

Over het merk Goodbyn
Goodbyn is een van oorsprong Amerikaans merk dat in 25 landen verkocht wordt. De producten van Goodbyn worden op verantwoorde wijze geproduceerd in China. Er wordt alleen op aanvraag geproduceerd en de producten worden direct van de fabriek naar de internationale verkooppunten verzonden in plaats van eerst naar Goodbyn zelf. Alles in het teken van zo min mogelijk verspilling!

Wil je meer weten over de bentoboxen van Goodbyn? Kijk bij Goodbyn FAQ’s!