Top

Little lunchbox

Lekvrij lunchbox


De Little lunchbox is een unieke bentobox voor kinderen.  Want ze zien er zo leuk uit: die willen alle kinderen wel mee naar school, opvang of onderweg! De schattige trommels bestaan uit 3 of 5 vakken. Je maakt er eenvoudig een leuke en gevarieerde lunch voor de kinderen in. Dit Australische merk is uniek in Nederland!

Ananas - Little lunchbox 5 vakken

Ananas - Little lunchbox 5 vakken

€ 30,50
Zeemeermin - Little lunchbox 3 vakken -

Zeemeermin - Little lunchbox 3 vakken -

€ 30,50
Kitty - Little lunchbox 5 vakken

Kitty - Little lunchbox 5 vakken

€ 30,50
Game on - Little lunchbox 3 vakken

Game on - Little lunchbox 3 vakken

€ 30,50
Snowflake  - Little lunchbox 3 vakken

Snowflake - Little lunchbox 3 vakken

€ 30,50

De Little Lunchbox is ontworpen voor kinderen die graag wat variatie in hun lunch hebben of kinderen die wat moeilijker eten. Met een vrolijke lunchtrommel met vakken maak je eenvoudig een lunch die er aantrekkelijker uitziet. Bovendien is het fijn dat je een gevarieerde en gezonde lunch kunt meegeven. Voor kinderen is het iedere keer een feest om de trommel open te maken: wat zou er nu weer in zitten?


Little Lunchbox voor iedereen

De Little Lunchbox heeft verschillende vakken om je eten gescheiden op te bergen. Zo kun je makkelijk brood, crackers, fruit, groente en zelfs kwark of dips meenemen.

De dessins zijn leuk voor jongens en meisjes. Met prints van flamingo’s, dino’s, watermeloenen, superhelden, ananas en eenhoorns zit er ongetwijfeld een mooie lunchbox voor ieder kind bij!


Lekvrije lunchtrommel

De Little lunchboxes zijn speciaal ontworpen om voedsel gescheiden van elkaar te houden in de eigen vakken. Je kunt zelfs vloeibare producten meenemen! Wel moet je rekening houden met de dikte van de producten. Vla of kwark kan wel, maar soep of dressing kan niet. Een dikke dip kan ook, maar een dunne saus niet.

Laat fruit met veel sap zoals watermeloen eerst goed uitlekken voor je het meegeeft. En zorg ervoor dat er genoeg ruimte over is tussen het voedsel en het deksel om het goed af te sluiten in het eigen vakje. Zo zorg je voor een lekvrije lunchbox!


Little Lunchbox: materiaal en milieu

De trommel is gemaakt van bpa-vrij materiaal en heeft een kindvriendelijke sluiting. Het is goed voor het milieu én je portemonnee om een trommel met vakjes te gebruiken. Zo hoef je niet allemaal losse verpakkingen te gebruiken of voorverpakte kleine snacks mee te geven.

De Little Lunchbox is er niet alleen in geslaagd praktische vakkentrommels te maken, ze zijn ook echt heel leuk om te zien. De Leukste Lunch verkoopt dit leuke Australische merk als 1 van de weinige adresjes in Nederland!

Ben je behalve naar een leuke bentobox ook op zoek naar inspiratie voor een creatieve, leuke en lekkere bento lunch voor kinderen? Kijk dan eens op onze inspiratie pagina.