Top

Yoghurt-to-go

Yoghurt to go is een ideale beker voor wie altijd te weinig tijd heeft om te ontbijten of wie graag later op de dag een lekkere gevulde yoghurt eet. In het deksel zit namelijk een apart vakje waarin je muesli of fruit lekker vers blijft. De yoghurt to go is uiteraard lekvrij dus perfect voor onderweg!
Breakfast to go - blauw | Sistema

Breakfast to go - blauw | Sistema

€ 6,95
Yoghurt to go bestaat uit een beker met een apart afgesloten compartiment in het deksel. Zo kun je in de beker zelf de yoghurt bewaren en in het deksel apart je vulling. Klaar voor je yoghurt? Je giet de topping bij de beker en met de bijgeleverde lepel geniet je ook onderweg van je yoghurt. Je kunt de Yoghurt to go eenvoudig meenemen naar school, naar je werk, in de auto, naar een picknick, op reis – wat je wilt. Hij is trouwens ook ideaal voor smoothies.
 
De Yoghurt to go is een handige kunststof set. Makkelijk schoon te maken en hij gaat lang mee. Hij is dubbelwandig en uiteraard is hij lekvrij. De yoghurt to go is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren. Er zit ongetwijfeld wat leuks voor je bij, zowel voor kinderen als voor volwassenen.
 
Bij De leukste lunch vind je allerlei producten voor een leuke, gevarieerde en gezonde lunch voor onderweg. Zoals deze Yoghurt to go. We hebben Yoghurt to go bekers in het assortiment en Chill to go bekers. De Chill to go beker is ook al zo handig: een Yoghurt to go beker met ingebouwd koelelement! Je doet het koelelement in de vriezer en daarna blijft je yoghurt of smoothie nog urenlang koud. Ideaal om mee te nemen als je geen koelkast tot je beschikking hebt!
 
Nu blijft er nog maar 1 vraag over: welke topping gaat er mee in jouw Yoghurt to go? Cruesli, muesli, super foods, nootjes, vers fruit of gewoon een keertje hagelslag? Eet smakelijk!