Schmatzfatz Vesperbox

De Schmatzfatz Vesperbox is een superhandige bentobox met 4 of 6 vakken. Wat er superhandig aan is? In 1 Schmatzfatz Vesperbox passen 2 verschillende vakkentrays! Dus je koopt 1 complete trommel met 1 losse tray erbij en je kunt alle kanten op. Ideaal voor je gevarieerde lunch, voor kinderen en volwassenen!
De Schmatzfatz Vesperbox is een lekvrije bentobox. Hij wordt perfect afgesloten door twee stevige scharnieren aan de ene kant en twee klepjes aan de andere kant. Hij is ook gemakkelijk te openen voor kinderen.

De vakken in de Schmatzfatz Vesperbox sluiten perfect af, of je nu de 4 of 6 tray gebruikt. Zo kun je dus van alles tegelijk meenemen: brood, groente, fruit, nootjes, een dipje in het kleine vak. De Schmatzfatz is ook lekvrij voor dikke yoghurt / kwark en humus. Geen zorgen: alles blijft keurig op zijn eigen plaats!

De Schmatzfatz Vesperbox is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren: blauw, paars en oranje. Een groot voordeel aan de Schmatzfatz ten opzichte van de bekende merken als de Yumbox, Bentgo en de Little lunchbox is dat je kunt wisselen in de indeling!

Het wisselen van de indeling past perfect binnen het idee van bento. De Leukste Lunch staat voor gezonde, gevarieerde lunches en bento lunches passen perfect in dit idee. In de webshop van De Leukste Lunch vind je dan ook allerhande uitstekers, ringen, spiesjes en nog veel meer producten om je te helpen een leuke bento box te maken.

Specificaties Schmatzfatz bentobox


Afmetingen: 22,5 x 17,5 x 5,5 cm
Gewicht: 688 g
Materiaal: BPA-vrij en geheel voedselveilig

De Schmatzfatz Vesperbox mag in het bovenste rek van de vaatwasser op lage temperatuur (lager dan 45 graden) maar het is voor de siliconenrand beter om hem op de hand af te wassen. Zet geopend en goed afgedroogd in de kast. De uitneembare trays zijn makkelijk schoon te maken net als de buitenkant.
 

Schmatzfatz bentobox online bestellen


De Schmatzfatz bentobox is een degelijk Duits merk en is in Nederland als eerste te koop bij De Leukste Lunch.


Laatst bekeken producten

Onze merken