Sistema

Sistema is een merk uit Nieuw Zeeland. 30 jaar geleden ontworpen vanuit het idee dat mensen mooi ontworpen, voedselveilige bewaarbakjes willen zonder giftige weekmakers. Voor alle producten van Sistema geldt dat ze een slimme oplossing bieden voor het bewaren van je lunch, tien-uurtje of snack voor onderweg


Sistema assortiment: van bentobox tot beker


Sistema biedt een brede lijn producten aan. Bij De Leukste Lunch kun je de BPA-vrije lunchboxen, bentoboxen, snackboxjes en yoghurt to go-bekers van Sistema kopen. Er is voor iedere wens en ieder moment wel iets.

Zo zijn er bentoboxen in verschillende maten. Wil je veel mee kunnen nemen, liefst ook veel brood? Dan ga je voor de Trends Bentobox. Maar je kunt ook een bentobox één of twee slagjes kleiner bestellen. Leuk is dat in iedere bentobox een afsluitbaar yoghurtbakje past.

Daarnaast heeft Sistema handige bakjes en bekers voor fruit, salade of yoghurt. Uiteraard allemaal lekdicht. Handig voor een gezonde snack tussendoor, onderweg of bij het sporten.

Sistema voor kinderen


Sistema is ook perfect geschikt voor kinderen. De producten zien er vrolijk uit, in uiteeenlopende kleuren voor jongens en meisjes, en zijn makkelijk te openen. De Lunchbox Snack Attack duo is bijvoorbeeld een superhandige bentobox voor de basisschool. Geschikt voor twee boterhammen en nog wat lekkers apart. En voor het 10-uurtje zijn er handige bakjes met twee verdiepingen of mini-snackboxjes. Ideaal voor een afwisselende snack!

Het materiaal van Sistema-producten


Alle producten van Sistema zijn gemaakt van Polypropyleen (PP) en vrij van Bisphenol A (BPA), Bisphenol S en Ftalaten. Het gebruik van de producten heeft daardoor geen negatief effect op de gezondheid.
De producten zijn stapelbaar, vaatwasserbestendig en kunnen in de diepvries. Een aantal producten kunnen ook in de magnetron.

Je bestelt de handige en duurzame producten van Sistema gemakkelijk online in een kleur naar keuze in de webshop!


Laatst bekeken producten

Onze merken