Yumbox Sale

Yumbox sales

 

De Yumbox is in de aanbieding bij De Leukste Lunch! De Yumbox bestaat in verschillende varianten en bij De Leukste Lunch vind je aanbiedingen met een mooie korting voor deze superhandige vakkentrommels. Dus pak je korting!

 

 Weergave:
 


Bezig met laden...
Yumbox mini Snack - blauw
Korting -18%
Yumbox mini Snack - blauw
€ 22,50 € 18,50
Prijs per stuk
Bekijk
Yumbox lunchtrommel  Rainbow power pink | panino 4 vakken
Korting -13%
Yumbox lunchtrommel Rainbow power pink | panino 4 vakken
€ 31,95 € 27,95
Prijs per stuk
Bekijk
Yumbox lunchtrommel  Panda geel | panino 4 vakken
Korting -18%
Yumbox lunchtrommel Panda geel | panino 4 vakken
€ 33,95 € 27,95
Prijs per stuk
Bekijk
Yumbox lunchtrommel  Panda roze | panino 4 vakken
Korting -18%
Yumbox lunchtrommel Panda roze | panino 4 vakken
€ 33,95 € 27,95
Prijs per stuk
Bekijk

 

Yumbox sale

 

Bij De Leukste Lunch hebben we regelmatig sale en aanbiedingen voor de Yumbox. De voorraad kan wisselen dus aanbiedingen kunnen ook weer veranderen! Wacht niet te lang en profiteer dus meteen van sale korting op je Yumbox.

Wat is een Yumbox?

 

De Yumbox is een ideale lunchtrommel met vakken voor een gevarieerde lunch of afwisselend tussendoortje. Zo neem je makkelijk een gezonde, gevarieerde lunch of snack mee naar school of werk.

 

De Yumbox is lekvrij door de speciale deksel die af te sluiten is met een siliconen klepje. Makkelijk open en dicht te doen, ook voor kinderen! Door de perfectafsluitbare deksel kunnen boterhammen naast fruit, rauwkost, yoghurt of salades gelegd worden zonder te lekken. De boterhammen blijven vers en droog!

 

Een Yumbox wordt ook een bento lunchbox genoemd. Ben jij al bekend met bento?
 

Bento komt van oorsprong uit Japan en staat eigenlijk voor de kunst om je lunch zo mooi, gevarieerd en origineel mogelijk te maken. Kinderen zijn er gek op! De Leukste Lunch staat voor gezonde, gevarieerde lunches en bento lunches passen perfect in dit idee. In de webshop vind je dan ook allerhande uitstekers, ringen, spiesjes en nog veel meer producten om je te helpen een leuke bento box te maken.

 

Welke Yumbox past bij mij?

 

Er zijn verschillende varianten van de Yumbox, in diverse kleuren en met leuke print, voor kinderen en volwassenen. De Yumbox Classic heeft 6 vakken, de Yumbox Tapas 4 of 5 vakken en de Yumbox Panino 4 vakken. De Yumbox tapas koop je met een 4 vakken tray of met een 5 vakken tray. Daarnaast is er nog een Yumbox Mini Snackbox met 3 vakken, die heel handig is voor het 10-uurtje op school of een snackje voor onderweg of bij het sporten.

 

Weet je welke Yumbox het beste bij jou past of twijfel je nog? Alle eigenschappen van de Classic, Panino en de Mini Snackbox hebben we vergeleken in dit handige overzicht. Welke kies jij?

 

Inspiratie voor in de Yumbox
 

En hoera, dan heb je hem in huis, je Yumbox! Wat ga je erin meenemen? Soms kan wat inspiratie je op weg helpen. Kijk eens op onze blog of onze Facebook-community voor leuke tips en ideeën!

 


Laatst bekeken producten

Onze merken