Zaai je leukste lunch pakket - snackgroenten

complete kweekset snackgroenten Kweekset snackgroenten kweekbak roze kweekbak roze zaadmatje snackgroenten stekgrond tuinhulpjes
complete kweekset snackgroenten Kweekset snackgroenten kweekbak roze kweekbak roze zaadmatje snackgroenten stekgrond tuinhulpjes
Zaai je leukste lunch pakket - snackgroenten
Met dit leuke kweekpakket zaai je je eigen leukste lunch! Zaai de lekkerste snackgroenten voor een gezond tussendoortje of wat extra groente bij je lunch.

Standaard levertijd

Let op! Vakantie: We verzenden 16 augustus weer!

€ 18,95
€ 15,95
Prijs per stuk
Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Zaai je leukste lunch pakket - snackgroenten


Met dit leuke kweekset kan je meteen aan de slag. In dit pakket zit een roze kweekbak en kas ineen, stekgrond, een zaadmatje met snackgroenten en een kit met handige tuinhulpjes.
 

Handige tuinhulpjes

In de kit met handige tuinhulpjes zitten een verspeenstok, 4 steeketiketten en 2 krijtbordjes met knijper en een krijtje om de namen van de zaden op te schrijven. Zo weet je precies weer wat je waar hebt gezaaid.

 

Zaadmatje met snackgroenten


In het zaadmatje met snackgroenten zitten zaden van parijse worteltjes, radijsjes, ananaskers en de bosaardbei. De zaadjes hoef je niet 1 voor 1 te zaaien. Ze zitten al in een handig matje dat je heel gemakkelijk met matje en al onder een laagje grond kan bedekken.
 

Kweekbak en kas ineen


De groenten kan je voorzaaien in de handige kweekbak dat ook meteen een kasje is.  Zijn de zaadjes voldoende gegroeid? Dan kan je ze uitplanten en verpotten in grotere potten en bakken of in de volle grond. De kweekbak kan je dan weer gebruiken voor de volgende snackgroente. In de kweekbak gebruik je de stekgrond, dat net even luchtiger en voedzamer is dan normale potgrond.

In dit pakket zit:
- 1 roze kweekkas / bak
- 1 zaadmatjes pakket snackgroenten met 4 verschillende zaden
- tuinhulpjes kit
- stekgrond van het merk Romberg

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Onze merken