Little Lunch FAQ

De Little lunchbox is een unieke bentobox voor kinderen. De schattige trommels bestaan uit 3 of 5 vakken. Je maakt er eenvoudig een leuke en gevarieerde lunch voor de kinderen in. Voor kinderen is het iedere keer een feest om de trommel open te maken: wat zou er nu weer in zitten? De Little lunchboxes zijn speciaal ontworpen om voedsel gescheiden van elkaar te houden in de eigen vakken. Je kunt zelfs vloeibare producten meenemen!


Wil je alles weten over de Little Lunchbox-producten? Lees dan de veel gestelde vragen in deze Little Lunchbox FAQ’s!

Zijn de Little Lunchbox-producten voedselveilig?
Uiteraard! Ze zijn vrij van BPA en andere schadelijke stoffen.

Wat maakt de Little Lunchbox-producten zo geschikt voor kinderen?
Ze zien er leuk uit, maar zijn daarnaast heel makkelijk te openen en sluiten voor zelfs kleine kinderen.

Kun je vochtige ingrediënten of zelfs vloeistoffen meenemen in de Little Lunchbox?
De Little lunchboxes zijn speciaal ontworpen om voedsel gescheiden van elkaar te houden in de eigen vakken. Je kunt daarin inderdaad zelfs vloeibare producten meenemen! Wel moet je rekening houden met de dikte van de vloeibare producten. Vla of kwark kan wel, maar soep of dressing kan niet. Een dikke dip kan ook, maar een dunne saus niet.
Laat fruit met veel sap zoals watermeloen eerst goed uitlekken voor je het meegeeft. En zorg ervoor dat er genoeg ruimte over is tussen het voedsel en het deksel om het goed af te sluiten in het eigen vakje.

Hoe maak je de Little Lunchbox het beste schoon?
Was hem op de hand af of doe hem in de vaatwasser op lage temperatuur en zonder droogprogramma! Zet de box goed afgedroogd en geopend in de kast weg. Zo krijgt schimmel geen kans.

Mag de Little Lunchbox in de vriezer of de magnetron?
Nee, daar is hij niet geschikt voor.

Wanneer heb ik recht op garantie?
De garantietermijn van producten is maximaal 6 maanden. Bij ontvangst van een product moet er meteen gekeken worden of het product compleet is, niet verkeerd geleverd is of dat het in gebreke is – missend onderdeel of kapot o.i.d. Meld deze gebreken meteen aan De leukste lunch.

De garantie geldt alleen als een product deugdelijk wordt gebruikt. De producten van De leukste lunch zijn gebruiksvoorwerpen. Gebruikssporen vallen niet onder de garantie. Evenals breukschade door niet deugdelijk gebruik. Breukschade door een fabrieks- en of kwaliteitsfout van het product kan onder de garantie vallen binnen de garantietermijn. Bij het vermoeden van een dergelijke fout nemen wij contact op met de leverancier.

Wanneer heb ik geen recht op garantie?
Er geldt geen garantie in de volgende gevallen:
• breukschade
• schimmelvorming
• krassen/gebruikssporen
• bol staan van deksel

Onze merken