Top

Yumbox lunch

De yumbox lunch kan je bij ons kopen en online bestellen.


De yumboxen zijn er in vier varianten. De Yumbox classic met 6 vakken, de Yumbox Panino met vier vakken, de Yumbox mini met 3 vakken en de Tapas Yumbox met 5vakken tray of een 4 vakken tray. De trays van de Tapas kan je onderling wisselen. Dit kan alleen met de tapas en niet met de andere Yumboxen. De yumboxen zijn er in verschillende kleuren.

De Yumbox lunch is lekvrij door de speciale deksel die af te sluiten is met een silliconen klepje. Makkelijk open en dicht te doen ook voor kleine handjes! Door de speciaal afsluitbare deksel kunnen boterhammen naast het fruit, rauwkost, dikke yoghurt / kwark of salades (zonder dressing) gelegd worden zonder te lekken. En zonder dat de boterhammen zacht en zompig worden!

Ideaal voor een gezonde lunch voor kinderen en volwassenen.
Yumbox lunchtrommel Neptune blauw espace - 4 vakken
19% Korting

Yumbox lunchtrommel Neptune blauw espace - 4 vakken

€ 30,95 € 25,00
(reserveer nu)
Yumbox lunchtrommel Lotus pink | classic 6 vakken
19% Korting

Yumbox lunchtrommel Lotus pink | classic 6 vakken

€ 30,95 € 25,00
Yumbox lunchtrommel Kashmir blauw groen | panino 4 vakken
19% Korting
Yumbox lunchtrommel Stardus Pink Enchanted Forrest | classic 6 vakken
19% Korting
Yumbox lunchtrommel Stardust pink Enchanted Forrest | panino 4 vakken
19% Korting
Yumbox lunchtrommel Luna Blue Enchanted Forrest | classic 6 vakken
19% Korting
Yumbox lunchtrommel nevis blauw |classic 6 vakken
19% Korting

Yumbox lunchtrommel nevis blauw |classic 6 vakken

€ 30,95 € 25,00

De Yumbox is ideaal om een gezonde en gevarieerde lunch mee te nemen naar school of werk omdat er verschillende vakken in zitten. In ieder vak kun je andere etenswaren meenemen. Perfect voor een gezonde lunch voor kinderen en volwassenen dus!

 

De Yumbox is een van de bekendste merken in de vakkentrommels. Ze zijn er in verschillende varianten, in diverse kleuren en met leuke print erin. De Yumbox Classic heeft 6 vakken, de Yumbox Tapas 4 of 5 vakken en de Yumbox Panino 4 vakken. De Yumbox tapas koop je met een 4 vakken tray of met een 5 vakken tray. In tegenstelling tot de Yumbox Panino en Classic, zijn deze trays wel verwisselbaar. Door een extra tray erbij te kopen, heb je dus keuze uit 4 of 5 vakken, ideaal!

 

Daarnaast is er nog een Yumbox Mini Snackbox, die heel handig is voor het 10-uurtje op school of een snackje voor onderweg of bij het sporten. Met 3 vakken, waarvan de kleinste ideaal is voor een dipje, nootjes of rozijntjes.

 

De Yumbox is lekvrij door de speciale deksel die af te sluiten is met een silliconen klepje. Makkelijk open en dicht te doen, ook voor kleine handjes! Door de speciaal afsluitbare deksel kunnen boterhammen naast fruit, rauwkost, yoghurt of salades gelegd worden zonder te lekken. En zonder dat de boterhammen zacht en zompig worden!

 

Een Yumbox wordt ook een bento box genoemd. Ben jij al bekend met bento?

De Leukste Lunch staat voor gezonde, gevarieerde lunches en bento lunches passen perfect in dit idee. Bento komt van oorsprong uit Japan en staat eigenlijk voor de kunst om je lunch zo mooi, gevarieerd en origineel mogelijk te maken. Kinderen zijn er gek op! In de webshop vind je dan ook allerhande uitstekers, ringen, spiesjes en nog veel meer producten om je te helpen een leuke bento box te maken.

 

Weet je welke Yumbox het beste bij jou past of twijfel je nog? Alle eigenschappen van de Classic, Panino en de Mini Snackbox hebben we vergeleken in dit handige overzicht. Welke kies jij?