Montii

Montii is een populair Australisch merk met hippe, mooie lunchartikelen. Bij De Leukste Lunch kun je mooie geïsoleerde lunchtassen en de mini Montii drinkfles bestellen. Super om mee te nemen naar school, werk, sport of onderweg. Leuk voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen!

 

Montii lunchtassen

De Montii lunchtas is een superhandige koeltas met eigen koelelement, speciaal geschikt voor je lunch. De lunchtas is bedrukt met leuke prints, zoals de eenhoorn, superhero, flamingo, dinosaurus, zeemeermin en ruimte. Daar word je meteen vrolijk van, als je je lunchtas tevoorschijn haalt!

montii lunchtas zeemeerminmontii lunchtas eenhoornmontii lunchtas dinosaurusmontii lunchtas superheromontii lunchtas flamingomontii lunchtas space

 

In de lunchtas passen een lunchtrommel of bentobox, samen met een drinkbeker. Zo neem je je lunch koel én cool mee! Oh en over drinkbekers gesproken: de mini Montii drinkflessen zijn ook superhandig en makkelijk mee te nemen.

 

Hoe blijft de Montii lunchtas koel?

Je legt de icepack van Montii ’s nachts in de vriezer en de volgende dag schuif je het in het speciale vak in de lunchtas. De icepack zit bovendien in een hoes, dus de condens kan niet bij je lunch komen, die blijft lekker droog. De gel in de icepack is geheel voedselveilig. Je lunch blijft zeker 8 uur heerlijk koel.

 

Welke lunchtrommel of bentobox passen er in de Montii lunchtas?

De afmetingen van de Montii lunchtas aan de binnenzijde zijn 23,5 cm x 28 cm x 7,5 cm. Bentoboxen die hierin passen zijn de Yumbox (panino/classic + mini of de yumbox tapas), Bentgo (fresh en de kids), Love Mae, Omiebox, Goodbyn en Little lunchbox (grote + mini). Je shopt ze ook bij De Leukste Lunch!

Montii lunchtas yumbox panino mini snackboxmontii lunchtas yumbox tapasmontii lunchtas little lunchbox bento 3 vaks - 5 vaks en minimontii lunchtas omieboxmontii lunchtas bentgo freshmontii lunchtas love maemontii lunchtas goodbyn

 

Hoe kan ik de Montii lunchtas schoonhouden?

De tassen van Montii kun je niet in de vaatwasser of wasmachine doen. Je kunt ze het beste dagelijks afnemen met een vochtige doek en met open deksel goed laten drogen. Simpel toch?

 

Mini Montii drinkflessen

De mini Montii drinkfles is een kleine drinkfles speciaal ontwikkeld voor kinderen. Wat niet betekent dat volwassenen hem niet kunnen gebruiken natuurlijk, maar wel dat hij van een mooi handzaam formaat is en makkelijk te openen en sluiten is. Ideaal!

 

De mini Montii drinkfles isoleert perfect: je drinken blijft gerust 24 uur koel – of warm! Er kan 350 ml drinken in. De mini Montii drinkfles vind je in vrolijke kleuren en hij blijft lang mooi, want hij kan tegen een stootje. De drinktuit is als een sportdop en heel handig: er zit een makkelijke draaggreep aan. Natuurlijk geheel lekvrij!

 

Hoe maak ik de mini Montii drinkflessen schoon?

Spoel de Montii drinkfles na gebruik altijd even om. Om echt goed schoon te maken, was je de flessen het beste op de hand af. Laat goed drogen met de dop eraf.

 

Hoe gebruik je de mini Montii drinkfles voor warme drankjes?

De Montii drinkflessen zijn dubbelwandig en kunnen drinken prima op temperatuur houden, warm of koud. Om warm te houden warm je eerst de binnenzijde van de drinkfles op. Dit doe je door kokend water in de fles te gieten, de dop erop te plaatsen en 10 minuten te laten staan. Vervolgens giet je het kokende water eruit, je warme drank erin en sluit weer af. Je drankje blijft wel 12 uur warm!

 

Montii online bestellen


De Montii lunchtassen en mini Montii drinkflessen kun je nu in allerlei leuke prints en kleuren online kopen bij De Leukste Lunch!
Laatst bekeken producten

Onze merken