Lunch mee nemen

Lunch meenemen is aan de orde van de dag. Kinderen nemen hun lunch vaak al vanaf de lagere school mee en op de middelbare school is het heel gewoon om lunch mee te nemen. Maar ook volwassenen nemen hun lunch graag mee naar het werk. Maar liefst 8 op de 10 Nederlanders neemt de lunch zelf mee!

 

Maar lang niet iedereen neemt hetzelfde soort lunch mee en daarom heeft De Leukste Lunch de handigste trommels, met of zonder vakken, slimme bekers, saladeboxen met vakjes en nog veel meer om je lunch makkelijk mee te nemen.

 

Lunch meenemen voor kinderen


Kinderen willen graag een mooie broodtrommel. Hij moet er leuk uitzien en makkelijk open en dicht kunnen. Maar wat eet je kind eigenlijk voor lunch? Alleen boterhammen of graag ook wat tomaatjes, een paar rozijntjes of misschien zelfs wat yoghurt? Dat maakt nogal uit voor het soort trommel dat je nodig hebt voor je lunch!

 

Er zijn volop leuke lunchtrommels voor jongens en voor meisjes verkrijgbaar, met allerlei leuke prints. Prima voor een lekkere lunch.

 

Wil je wat meer variatie in je lunch? Dan zijn er leuke lekvrije trommels met vakjes voor kinderen te koop. Ideaal om gevarieerde lunches mee te nemen. Variatie is lekker, gezond en voor kinderen vaak ook net wat leuker.

Enkele bekende merken voor trommels met vakken voor kinderen zijn:

 

Yumbox

De Yumbox is een van de bekendste merken in de vakkentrommels. Er bestaan verschillende varianten (Classic met 6 vakken en Panino met 4 vakken) in verschillende kleuren. Met leuke print erin. Makkelijk te openen voor kinderen.

 

Bentgo kids lunchbox

De bentgo kids lunchbox is een nieuwe stijl lunchtrommel speciaal ontworpen voor kinderen. Je hebt een groot vak voor bijvoorbeeld boterhammen, nog 3 kleinere vakken voor bijvoorbeeld groente, fruit of snacks en nog 1 vakje voor een lekker dipsausje. Uiteraard lekvrij!

 

Little Lunchbox

De Little lunchbox is een unieke lunchbox voor kinderen.  Want ze zien er zo leuk uit: die willen alle kinderen wel meenemen! De schattige trommels met bijvoorbeeld eenhoorns, batman of dino’s erop bestaan uit 3 of 5 vakken.

 

Goodbyn

De Goodbybn is een vrolijk gekleurde lunchtrommel. Hij bestaat in verschillende maten. Een handige is bijvoorbeeld de Goodbyn Hero, die bestaat uit 1 groot vak en 2 kleintjes, maar er worden ook nog losse bakjes met deksels meegeleverd, zodat je per lunch kunt bekijken hoe je het het handigst kunt meenemen.

 

Omielife

De OmieBox is ideaal om warme en koude lunches mee te nemen... tegelijk! Deze box heeft twee lagen (temperature zones) zodat bijvoorbeeld je soep warm blijft en je fruit en rauwkost lekker koel. Heel handig als je tussen de middag warm wilt eten of door sporten bijvoorbeeld je eten warm wilt meenemen. Speciaal ontwikkeld voor kinderen dus makkelijk te openen.

 

Love Mae

De Love Mae ziet er zo leuk uit, die wil je als volwassene misschien ook wel! Lieve prints en een handige indeling met 4 vakken en los bijgeleverde losse bakjes voor meer verdeling of losse sausjes.

 

Vind je een trommel niet handig en boterhamzakjes slecht voor het milieu? Kijk dan eens naar de herbruikbare lunchzakjes zoals de lunchskins, food wraps en snack packs! Met leuke dessins voor kinderen en voor volwassenen!

 

Drinken voor kinderen meenemen bij de lunch


Natuurlijk wil je ook iets te drinken voor bij de lunch meenemen. De allerbelangrijkste eis daarbij is uiteraard helder: lekvrij! Niets zo vervelend als een lekkende beker in je tas. De Leukste Lunch heeft een ruim assortiment drinkbekers, drinkflessen, schoolbekers, thermosflessen, navulbare drinkpakjes en drink- en waterzakken. Neem een kijkje bij onze drinkbekers en bepaal welke het beste bij jou past!

 

Lunch meenemen voor volwassenen


Ook volwassenen nemen graag de lunch mee. Om zoveel redenen: makkelijker, goedkoper, lekkerder, meer keuze, gezonder. De lunch bestaat al lang niet meer altijd uit boterhammen, misschien neem je graag een lekkere salade mee, of yoghurt of soep, of een combinatie. Bij De leukste lunch hebben we voor ieder wat wils!
 

Lunchtrommels volwassenen

Onze lunchtrommels zijn niet zo rechttoe rechtaan. Want we hebben praktische lunchtrommels met bijvoorbeeld twee lagen. Of met verschillende vakken. Zodat je makkelijk brood met wat salade kunt meenemen bijvoorbeeld, of een gevarieerde lunch met los groente en fruit erbij. Ook de Yumbox , Bentgo en de RVS trommels met meer vakken zijn ideaal voor volwassenen. Kijk rustig rond welke het beste bij jou past!

 

Herbruikbare lunchzakjes

Vind je een trommel niet handig en boterhamzakjes slecht voor het milieu? Dan zijn de lunchskins, food wraps en snack packs vast iets voor jou! Flexibel, afwasbaar, duurzaam en milieuvriendelijk. Ook in leuke dessins voor kinderen.

 

Yoghurt to go

Neem je graag yoghurt mee? Ook dat kan! De Chill to go en de Yoghurt to go zijn hier ideaal voor. Ze zijn lekvrij en met een apart vak in het deksel houd je je muesli of fruit lekker vers. De Chill to go houdt je yoghurt zelfs koud onderweg!

 

Soep of warme lunch to go

Eet je graag warm bij de lunch? Geen probleem! De Leukste Lunch heeft ook een assortiment om je warme lunch mee te nemen. Handig voor soep maar ook voor warme pasta of rijst bijvoorbeeld.

 

Drinken voor volwassenen meenemen bij de lunch


Neem je ook wat te drinken mee voor bij de lunch? Geen zorgen, de drinkbekers en drinkflessen van De Leukste Lunch zijn absoluut niet alleen voor kinderen! De Aqua Zinger is een mooie fles voor volwassenen, de Camelbak is ook heel praktisch en de koffiebekers zijn ideaal voor onderweg. Nog meer mooie flessen en bekers voor volwassenen vind je in de shop.

Nog meer over lunch meenemen


De Leukste Lunch heeft nog veel meer leuke producten om een lekkere lunch mee te nemen. Van koeltas tot siliconen mal om een gezonde mueslireep te maken. Of pannenkoekenvormen om kleine pannenkoekjes te maken die zo in de lunchtrommel passen, een leuke verrassing voor kinderen!

 

De Leukste Lunch staat voor gezonde, gevarieerde lunches. Bento lunches passen perfect in dit idee. Bento komt van oorsprong uit Japan en staat eigenlijk voor de kunst om je lunch zo mooi, gevarieerd en origineel mogelijk te maken. Kinderen zijn er gek op! In de webshop vind je dan ook allerhande uitstekers, ringen, spiesjes en nog veel meer producten om je te helpen een leuke bento box te maken.

 

Neus rond in onze webshop en laat je inspireren voor een heerlijke lunch om mee te nemen!
Laatst bekeken producten

Onze merken