Top

Bento box naar merk

Vesperbox groen - Schmatzfatz

Vesperbox groen - Schmatzfatz

€ 26,95
Vesperbox roze / paars- Schmatzfatz

Vesperbox roze / paars- Schmatzfatz

€ 26,95
Goodbyn bynto rood

Goodbyn bynto rood

€ 13,95
Goodbyn bynto groen

Goodbyn bynto groen

€ 13,95
Goodbyn bynto roze

Goodbyn bynto roze

€ 13,95
Sugarbooger lunchtrommel met baby otters

Sugarbooger lunchtrommel met baby otters

€ 11,99

Bento box lunchbox


Een bento box is een lunchbox met vakken of lagen, waardoor je het eten van elkaar gescheiden kunt houden. Natuurlijk geheel lekvrij! Met een bento lunchbox kun je eenvoudig een mooie, gevarieerde en gezonde lunch meenemen.

 
Voor kinderen werkt de variatie in een bento lunchbox vaak heel goed, maar ook de leuke thema’s en mooie aankleding van de bento box heeft een grote aantrekkingskracht! Het is iedere keer weer een mooie verrassing hoe de lunchbox er deze keer uitziet…
 
Volwassenen zijn vaak blij met de mogelijkheden in variatie. In een bento lunchbox kun je bijvoorbeeld brood én een gezonde salade meenemen, of verschillende soorten groente met nog een lekker dipje erbij. Zelfs yoghurt kun je meenemen! Er zijn enorm veel mogelijkheden.
 

Soorten bento boxen


De Leukste Lunch verkoopt verschillende soorten bento lunchboxen. Enkele van onze merken zijn Yumbox , Little Lunchbox, Goodbyn, Omielife, Bentgo en Love Mae. Naast deze bento boxen hebben we ook de Yoghurt to go, voor als je graag yoghurt meeneemt met apart je fruit of muesli, en de Soep to go met warmhoudmogelijkheid, voor als je houdt van een warme lunch.
 

Welke bento lunchbox past bij mij?


Iedere bento box heeft weer andere mogelijkheden. De een heeft meer vakken, de ander heeft een los uitneembaar bakje, de volgende kan je lunch warm houden. Van de belangrijkste merken hebben we een vergelijking voor je gemaakt, zodat je makkelijk kunt zien welke lunchbox het beste bij jou past. Kijk bij bentoboxen vergelijken voor een helder overzicht!
 

Bento box maken


Als je je bento box in huis hebt, kun je lekker gaan variëren met je bento lunch! Ga je voor kinderen aan de slag en kun je wel wat inspiratie gebruiken voor leuke bento lunchboxen in thema? Sluit je dan aan bij De Leukste Lunch Community of lees De Leukste Lunch Blog voor leuke tips!